Gruppschema

Våra personliga tränare

Alla våra personliga tränare har akademisk hälsorelaterad utbildning inom området hälsa och träning

De är engagerade, målfokuserade, älskar att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper och måna om att deras adepter ska känna sig delaktiga i alla moment, från målformulering och träningsplanering till genomförande och utvärdering.

Madleine M Krokstäde

Madleine är licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare samt kickboxningsinstruktör. Hon har ett stort intresse av att jobba med kroppen, både sin egen och kundens. Mottot är "personlig träning som ger resultat", och hon anpassar alltid sina pass efter kundens mål och möjligheter. Att röra sig i vardagen kombinerat med träning ser hon som nyckeln till att må bättre, och att må kroppsligt bra gör det enklare att må psykiskt bra.

Förutom ovan utbildningar så har Madleine även vidareutbildat sig inom "Träning för gravida" och Endurance. Hon blandar gärna in kampsportens olika övningar i sina pass utan att du för den sakens skull riskerar att bli knockad!

- Att få se människor som kommer vidare, som når sina mål, är min motivation. Träning är för mig otroligt många olika saker. Det är kul att prova på nya saker. Träning skall vara roligt säger Madleine som själv kört allt ifrån Malmöflickorna till Toughest och Thai boxingscamp's i Thailand.

Parallellt med jobbet som PT är Madleine huvudtränare för Kickboxning vid GAK Enighet samt verksam i styrelserna för Skånes Budokampsportsförbund samt GAK Enighet.

Kontakt: madleine@hta.se

Lise-Lott Ljung

Lise-Lott är en mycket uppskattad personlig tränare, som älskar att se andra människor växa med hjälp av fysisk och mental träning. Hon började arbeta som professionell PT år 2000.

– Att få coacha andra till utveckling, resultat och må bra är en härlig utmaning. Uppläggen som är unikt för var och en som människa är en intressant konst och mycket givande och kul att lyckas med, säger Lise-Lott.

Lise-Lott har en gedigen akademisk utbildning. Hon är utbildad specialidrottstränare och idrottslärare vid Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Hon är även flerfaldig svensk mästarinna i skidskytte och tävlade i flera år för det svenska skidskyttelandslaget.

År 2001 genomförde Lise-Lott en Svensk Klassiker. Sedan dess har hon fått två barn och dessutom hunnit med att vidareutbilda sig inom träning och hälsa. Parallellt med jobbet som PT leder hon bl.a. kurser i Chi Neng Qigong och arrangerar skräddarsydda teknikutbildningar för vasaloppsåkare.

Kontakt: lise-lott@hta.se
Mobil: 070-550 17 85