Föreläsningar

Föreläsningar


KRAFTEN I MATEN med Anna Ottosson

FULLBOKAT!

Vi fortsätter vårt jubileum med en spännande föreläsning kring kraften i maten vi äter.Torsdagen den 10 oktober kl 18.30-20 kommer en av Sveriges ledande dietister och kostexpert Anna Ottosson till oss och håller en föreläsningen “KRAFTEN I MATEN”. Föreläsningen är kostnadsfri!

Anna Ottosson brinner för vilken enorm kraft det finns i maten och hur vi kan använda maten, som en målstyrd medicin. Enligt Världscancerfonden skulle 30 % av de vanligaste cancerformerna kunna undvikas genom rätt mat och livsstil. Föreläsningen är för dig som vill få mer inspiration och kunskap om hur du kan få mer hälsa och höja din energinivå genom maten.

“Kraften i maten” är en föreläsning för dig som vill använda maten som verktyg för att öka din hälsa. Idag. Och för framtiden. På riktigt. Inifrån och ut.

Anna guidar på ett lustfyllt sätt om den absolut senaste nutritionsforskningen, om hur vi kan stärka upp vårt immunförsvar och stå i vår fulla kraft genom maten. Med fokus på möjligheter. Du kommer få många tips och råd på enkla lösningar i vardagen som ger maximal effekt.


STARK GENOM KLIMAKTERIET med Monika Björn

FULLBOKAT!

"Stark genom klimakteriet" är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet på några av världens största träningsevent.

"Bli inspirerad och få mer kunskap genom föreläsningar från några av Skandinaviens bästa i träningsbranschen"