Gruppschema

 

Gruppträning - passbeskrivning

 

Våra olika pass:

GRIT™ STRENGTH - Maximera din styrka! 
Designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå!

 BODYPUMP™ Renodlat styrketräningspass där du tränar alla de stora muskelgrupperna till peppande musik. Du använder en skivstång och individuellt anpassade vikter. Enkelt och effektivt.

BODYBALANCE® Pass med inspiration från Yoga, Tai chi och Pilates. Du tränar balans, styrka, rörlighet och avspänning. Koncentration och närvaro för kropp och själ. Ett pass för alla.

BODYATTACK® En intensiv sportinspirerad konditionsklass med enkel koreografi. Du tränar styrka, kondition och uthållighet i intervaller med aktiv återhämtning. Hög puls och peppande musik.

 ZUMBA FITNESS® Ett intensivt och roligt pass som dessutom är enkelt att lära sig. Till glödheta latinska rytmer – cumbia, salsa, samba och merengue – förbränner vi kalorier och dansar oss till en bättre kondition. Människor i alla åldrar faller för den smittande musiken. Kom hit, svettas och bli på gott humör!

CX WORX® Det perfekta passet för dig som snabbt och effektivt vill få vältränade mag- och ryggmuskler. Gör dig stark och välmående. Fokus på dynamisk träning för mage, rumpa och rygg. Kan med fördel kombineras med konditionspass.

BODYJAM™ Perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss och samtidigt få effektiv konditionsträning. Klassen är till för alla, du väljer själv hur jobbigt det blir genom att göra större eller mindre rörelser. Go for it!

FUNCTIONAL MOVES® Ett pass som utformats helt efter hur kroppen är byggd och fungerar. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter passet känner du dig ordentligt genomtränad. En komplett träningsform som ger fantastiska resultat. Bra träningsskor och bekväma träningskläder är allt du behöver.

SPINNING Effektiv konditionsträning på två hjul där du själv bestämmer belastningen. Instruktören inspirerar med en variation av stående och sittande positioner, backträning och intervaller - allt till drivande och härlig musik. OBS: boka plats innan.

RPM® Stentuff cykelträning inomhus där den kraftfulla musiken ger välbehövlig draghjälp. En teamcoach leder gruppen över hisnande backar, väldiga bergsmassiv och längs fartfyllda raksträckor. Supereffektiv intervallträning som tvingar fram atleten inom dig. OBS: boka plats innan.

TABATA Tabata-intervaller är ett utmärkt sätt att träna om du vill komma snabbt i form på ett effektivt sätt. Tabata är en form av H.I.T. (High Intensity Training) och kommer från den japanska forskaren Dr. Izumi Tabata. Tabata-intervaller kan ge goda fysiska resultat på minimalt med tid!

YOGA Utveckla din inre och yttre balans. Ett pass där vi tränar statisk och dynamisk styrka, balans och rörlighet. Ett mentalt avkopplande, men samtidigt fysiskt välgörande pass. Utgår från Ashtangayogans serier.

SOMA MOVE® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

MAMMA-BABY Ett effektivt och skonsamt sätt att träna upp styrka och bålstabilitet efter graviditeten. Vikterna i styrkedelen är individuellt anpassade. Efter en lättare pulshöjning avslutas passet med en lugnare del, där fokus ligger på smidighet, avspänning och inre harmoni. För nyblivna mammor och barn mellan 2-12 månader.

GYMPA Lätt kondition tränas med mycket rörelseglädje. Med enkla steg och rörelser förbättras smidighet, rörlighet, styrka, balans och hållning till lustfylld härlig musik och effektiva övningar för mage och rygg. Passet avslutas med skön stretch.

LÄTTGYMPA Ett lätt konditionspass med härlig musik och mycket rörelseglädje. Med hjälp av enkla, effektiva rörelser tränar vi smidighet, rörlighet, styrka, balans och hållning. Passet avslutas med avslappnande stretching.

 

Boka pass

  • Till Spinning, RPM, ska du boka din plats, du bokar enklast här.
  • Du kan även boka spinning, RPM direkt i receptionen eller via telefon: 040-30 40 80. Bokning kan göra tidigast en vecka innan passet.
  • För alla övriga grupper är det drop-in som gäller. Först till kvarn…

 

Avbokning:

Eventuell avbokning ska göras minst 2 timmar innan passet börjar. Ej avbokad plats debiteras med 90 kr.


 

Nyfiken på HTA?
  • Vi erbjuder alla icke medlemmar en veckas gratis gym- och gruppträning. Ta med legitimation och registrera dig i receptionen.
  • Prislista hittar du på: www.kockumfritid.se

Kom i god tid till våra pass. När passet börjat stänger vi dörrarna.