Gruppschema

HTA söker personlig tränare

HTA, Health & Training Academy AB, startades 2002 av Lise-Lott och Patrik Ljung. Deras mål var att skapa ett av Sveriges modernaste träningscenter och att på professionell basis - genom att bidra till en effektivare träning - inspirera och hjälpa människor till en sundare livsstil.

År 2009 flyttade HTA in på Kockum Fritid. De började med olika former av gruppträning och såg verksamheten växa i rask takt. Ett år senare tog Lise-Lott och Patrik över ansvaret för gymmet på Kockum Fritid, där gym och gruppträning inom loppet av tre år växte från 1400 till 3200 medlemmar.

En utveckling som talar för sig själv. Idag jobbar ett trettiotal instruktörer med allt från gym och personlig träning, till olika former av gruppträning. Vår nästa satsning kommer att bli personlig träning. Det är ett koncept vi redan erbjuder men som vi vill utveckla framöver med hjälp av duktiga, kompetenta medarbetare!

Brinner du för att hjälpa andra människor med utveckla deras träning och hälsa?

Om jobbet:

Du är ansvarig för att ge dina kunder säkra, breda, varierande och individuella träningspass. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Det är viktigt att du har hög social kompetens, är ansvarsfull, målmedveten och full av energi.

Du ansvarar för att skaffa egna kunder genom HTAs befintliga medlemmar eller genom att sälja in konceptet till nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, visitkort, marknadsföring, kontinuerlig coaching och utbildning samt en mycket trevlig och uppskattad arbetsplats!

Du bör ha som ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av vår verksamhet, tillsammans med oss. Vi söker dig som kan jobba hos oss heltid, men även deltid!

Vi söker dig som:

  • Är dokumenterad licensierad personlig tränare
  • Tycker om att jobba mot högt uppsatta mål
  • Brinner för service och ser alltid till kundens bästa
  • Dokumenterad erfarenhet från branschen är meriterande

Känner du dig som den rätta för jobbet? Skicka in din ansökan till: Patrik@hta.se

Sista ansökningsdag: 28/5.