Medlemskap

Därför ska du bli medlem hos oss!

Vi erbjuder någonting för alla och vårt stora utbud av träningsformer ger dig möjligheten att hitta någonting som passar just dig. Med ett brett utbud av personlig träning, gruppträning, cirkelträning och gymträning är vi säkra på att du kommer hitta någonting som passar dig!

Vi sammanfattar vårt koncept i tre ord: effektivitet, kunskap och glädje. Med vår hjälp och dessa tre byggstenar pushar vi dig till att uppnå dina mål. Att hjälpa dig och se till att du utvecklas är vår största uppgift.

Fler anledningar till varför just Du ska bli en del av oss:

  • Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, allt från stillsam yoga och föräldra-barngympa till svängig zumbafitness och stenhård bodycombat.
  • En träningsanläggning i absolut toppklass i ljusa, fräscha lokaler och med den allra senaste träningsutrustningen.
  • Alla våra PT:s har akademisk hälsorelaterad utbildning. De har lång erfarenhet av personlig träning och vet att det viktigaste för kunden är att träningen ger resultat. 
  • Vid personlig träning hittar vi gärna ett ekonomiskt upplägg som passar dig, t.ex. erbjuder vi delbetalning per månad.
  • I direkt anslutning till träningslokalerna finns simhall, ishall, squash- och badmintonbanor, konferensanläggning samt café och restaurang.
  • Utanför fönstren i gymmet skymtar Öresunds blå vatten. Perfekt läge för en avkopplande löptur eller ett svalkande dopp efter träningspasset!

Vi erbjuder även en veckas provträning för endast 90 kr, helt utan förpliktelser!
Välkommen att höra av dig på 040-304080
Bli en del av vår härliga gemenskap och träna dig mot en friskare & gladare kropp tillsammans med oss!

Boka din medlemskap här!

Bli medlem