Om oss

Vår historia & var vi är idag

2002 Startade vi HTA, Health & Training Academy AB. Vårt mål var att skapa ett av Sveriges modernaste träningscenter och att på professionell basis – genom att bidra till en effektivare träning – inspirera och hjälpa människor till en sundare livsstil.

De första åren hyrde vi in oss på olika träningsanläggningar i Malmö. Vi arbetade som personliga tränare och som föreläsare åt både privatpersoner och företag och drog bland annat igång ett mycket uppskattat friskvårdsprojekt bland gymnasielärare.

År 2009 flyttade HTA in på Kockum Fritid. Vi startade med att hålla olika former av gruppträning och såg vår verksamhet växa i rask takt.

Ett år senare tog vi över ansvaret för gymmet på Kockum Fritid, där gym och gruppträning inom loppet av tre år växte från 1400 till 3200 medlemmar. Som mest var vi ett trettiotal aktiva instruktörer med allt från gym och personlig träning, till olika former av gruppträning.

I dag 2022 har vi lämnat Kockum Fritid bakom oss och skalat om vår verksamhet i nya lokaler på Geijersgatan 8 på Limhamn. Samtidigt som vi lämnat vår tidigare stab av anställda grupptränare så öppnar vi upp för en intimare och mer fokuserad verksamhet med nya samarbeten. Våra tydligaste fokusområden är Personlig träning och Qigong. Vi erbjuder våra tjänster både fysiskt och online som du kan läsa mer om här på hemsidan.

Patrik & Lise-Lott Ljung        

 

 

"Med ett stort intresse för folks hälsa så fokuserar vi på kunskap och kvalitet”