Onlineträning Till Appen

Onlineträning med HTA

Träna var du än befinner dig med vår app!

Din PT-träning behöver inte endast bestå av fysiska träffar. Vi erbjuder smidig online-uppkoppling så att du kan ta vissa av passen hemifrån, eller ifrån annan ort om du är på resande fot. Du kan också välja att genomföra hela ditt program online. Vi anpassar ditt program till både dina behov och vilka redskap du har tillgång till hemma. Det går såklart även bra utan egna träningsredskap.

Mer träning online

Framöver kommer vi att erbjuda en variation av online-klasser och program inom Qigong, yoga, mobilitetsträning med mera. Du kommer att kunna välja mellan olika flerveckorsprogram och utföra dem när det passar dig. Mer om vår online-satsning kommer inom kort. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så är du alltid up to date med vad som händer.

Stort utbud av övningar

I vår app HTA Training har vi spelat in över 200 träningsövningar som du som kund får tillgång till. I appen guidar vi dig på gymmet, under utomhusträningen eller hemmaträningen. Du kan också träna qigong och yoga tillsammans med oss,

Vi kommer även bjuda in olika föreläsare, samarbetes partners och arrangera kurser och bootcamps för en internationell publik.
 

Till Appen

 

 

"Utan hjälpen från min tränare så hade jag aldrig nått mina målsättningar lika fort och effektivt"