Gruppschema

Våra personliga tränare

Alla våra personliga tränare har akademisk hälsorelaterad utbildning inom området hälsa och träning

De är engagerade, målfokuserade, älskar att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper och måna om att deras adepter ska känna sig delaktiga i alla moment, från målformulering och träningsplanering till genomförande och utvärdering.

Madleine M Krokstäde

Madleine är licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare samt kickboxningsinstruktör. Hon har ett stort intresse av att jobba med kroppen, både sin egen och kundens. Mottot är "personlig träning som ger resultat", och hon anpassar alltid sina pass efter kundens mål och möjligheter. Att röra sig i vardagen kombinerat med träning ser hon som nyckeln till att må bättre, och att må kroppsligt bra gör det enklare att må psykiskt bra.

Förutom ovan utbildningar så har Madleine även vidareutbildat sig inom "Träning för gravida" och Endurance. Hon blandar gärna in kampsportens olika övningar i sina pass utan att du för den sakens skull riskerar att bli knockad!

- Att få se människor som kommer vidare, som når sina mål, är min motivation. Träning är för mig otroligt många olika saker. Det är kul att prova på nya saker. Träning skall vara roligt säger Madleine som själv kört allt ifrån Malmöflickorna till Toughest och Thai boxingscamp's i Thailand.

Parallellt med jobbet som PT är Madleine huvudtränare för Kickboxning vid GAK Enighet samt verksam i styrelserna för Skånes Budokampsportsförbund samt GAK Enighet.

Kontakt: hta@hta.se

Patrik Ljung

Som PT/Coach menar Patrik att vi alla skall göra vår egen personliga resa mot "mastery of body and mind". Lärdomarna vi får genom vår personliga dagliga träning ska användas till en bättre förståelse av oss själva och hur man skapar balans i livet som helhet.

En konstant strävan efter bättre förståelse av den mänskliga potentialen och att få dela med sig av denna kunskap är vad som driver Patrik idag.

Patrik har jobbat som professionell personlig tränare i över 20 år och startade sin karriär som PT på ett av Sveriges mest exklusiva gym – Grand Fitness på Grand Hotel i Stockholm.

Bland hans kunder finns allt från vanliga motionärer till Sveriges mest kända entreprenörer och artister.

Idag är Patrik VD för Health & Training Academy AB samtidigt som han är en mycket populär PT till våra kunder.

Kontakt: hta@hta.se

Lise-Lott Ljung

Lise-Lott är en mycket uppskattad personlig tränare, som älskar att se andra människor växa med hjälp av fysisk och mental träning. Hon började arbeta som professionell PT år 2000.

– Att få coacha andra till utveckling, resultat och må bra är en härlig utmaning. Uppläggen som är unikt för var och en som människa är en intressant konst och mycket givande och kul att lyckas med, säger Lise-Lott.

Lise-Lott har en gedigen akademisk utbildning. Hon är utbildad specialidrottstränare och idrottslärare vid Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. Hon är även flerfaldig svensk mästarinna i skidskytte och tävlade i flera år för det svenska skidskyttelandslaget.

År 2001 genomförde Lise-Lott en Svensk Klassiker. Sedan dess har hon fått två barn och dessutom hunnit med att vidareutbilda sig inom träning och hälsa. Parallellt med jobbet som PT leder hon bl.a. kurser i Chi Neng Qigong och arrangerar skräddarsydda teknikutbildningar för vasaloppsåkare.

Kontakt: hta@hta.se

Sebastian

– Jag är en person som kommer engagera mig i dina resultat. Motivationen ligger hos dig och jag kommer att inspirera dig till att nå dina mål. För min del är det viktigt att se över helheten och jag jobbar med fyra hörnstenar som du själv kan påverka. Dom 4 hörnstenarna jag jobbar med är SÖMN, NÄRING, TRÄNING och det MENTALA.

Efter en hälsoanalys och tydliggörande av din målsättning kommer jag stötta dig, vägleda dig och visa dig din optimala väg till resultatet.

Med över 20 års erfarenhet och flertal olika utbildningar inom träning och hälsa har jag verktygen som kan hjälpa dig.

Har själv många års erfarenhet av idrott och hälsa. Har bl a tränat fotboll, brottning, kung fu, tyngdlyftning och dessutom testat i stort sätt alla idrotter som finns.

Genom åren har jag varit fotbollstränare och fystränare för idrottare och senast i FC Rosengård.

Kontakt: hta@hta.se

Sofie Regnell

Sofie brinner för att inspirera andra.

Idrottsglädje för alla är något som hon värderar högt.

Sofie är utbildad personlig tränare, instruktör och idrottslärare. Hon är tidigare elitidrottare och landslagstränare och har därför med sig både bredd och topp. Efter hon fött sitt första barn skapades ett stort intresse för träning före, under och efter graviditet och förlossning vilket bidrog till att hon även idag är certifierad mammamage-tränare och har ett stort intresse för alla kvinnors hälsa och att få sprida kunskap och hjälpa andra kvinnor och mammor att komma tillbaka till en väl fungerande vardag och träning igen i samband med graviditet och tiden därefter.

- Du har en fantastisk kropp, ta vara på den, och lär dig träna dig stark inifrån och ut.

Kontakt: hta@hta.se

Sofie Henriksson

– Har du beslutat dig för att investera i dig själv och få en bättre hälsa? Bra! Då har du kommit rätt. Tillsammans jobbar vi för att du ska nå dina mål på ett lönsamt och roligt sätt. Jag vill ge dig rätt verktyg att jobba med. Stöd och motivation till att hitta rätt träning just för dig vare sig det gäller viktminskning, viktuppgång, muskeluppbyggnad eller kanske bara en bättre kondition och en sundare livstil.

Jag gör personliga träningsupplägg och kan även göra ditt personliga kostschema. En varierad träning gillar jag. Med mycket styrka! Började träna med vikter som 13-åring och har älskat det sedan dess. Jag är licensierad personlig tränare och licensierad kostrådgivare via Elite/Wellness Fustra. Tidigare har jag själv både tävlat samt coachat atleter inom fitness. Jag tränar alla åldersgrupper. Inga konstigheter. Boka gärna en konsultation med mig, så kör vi! :)

Kontakt: hta@hta.se