Gruppschema

Vårt koncept

HTA:s koncept - Effektivitet, kunskap och glädje

HTA:s koncept kan sammanfattas i tre ord: effektivitet, kunskap och glädje. Ingen vill lägga tid på träning som inte ger resultat. Därför är vår viktigaste uppgift att se till att du får ut maximalt av din träning. Oavsett om det handlar om att bygga en stark och smidig kropp, förbättra din kondition eller att gå ner i vikt.

Effektivitet: Med ett individuellt utformat träningsprogram maximerar vi nyttan av din träning.

Kunskap: Alla våra personliga tränare har gedigen utbildning. De är engagerade, målfokuserade och har lång erfarenhet av att arbeta med personlig träning.

Glädje: Våra personliga tränare finns här för din skull. Deras viktigaste uppgift är att motivera och inspirera dig. De dagar då träningen känns tung och lite motig (och de kommer, det vet vi) så har våra PT:s en extra viktig uppgift.

Hur går det till?

  • Vi börjar med att gå igenom dina förväntningar och förutsättningar: Vad har du för mål med träningen? Vad vill du uppnå, på kort och på lång sikt? Hur tränar du idag?
  • Därefter genomför vi ett antal tester. Vi gör bland annat en kostanalys, en hållningsanalys, samt mäter rörlighet, styrka och kondition.
  • Resultatet från testerna utgör grunden när vi tillsammans med dig skräddarsyr ditt träningsprogram.
  • Vi sätter upp mål och delmål med träningen. Med hjälp av resultatet från testerna kan vi objektivt utvärdera träningen. På så sätt försäkrar vi oss om att den verkligen gör nytta.

Låter det här rätt för dig? Maila då till hta@hta.se och boka en gratis konsultation hos någon av våra personliga tränare.